NielsHot Air ApS blev stiftet, ejes og drives af den erfarne ballonpilot Niels Hvid. Niels blev uddannet som en af de yngste piloter i Europa i sin tid og har siden da taget 2 Danmarksrekorder, vundet Danmarksmesterskaberne som den yngste nogensinde og bl.a. fløjet både nord for polarcirklen og i den arabiske ørken.
Niels er en utrolig erfaren pilot, som har sikkerhed, tryghed og oplevelser for øje. Derfor er han også den yngste flyvechef og flyveinstruktør i Danmark, som pt. uddanner fremtidens ballonpiloter. Niels har allerede fløjet i mere end 11 lande på flere forskellige kontinenter og glæder sig til at indvie sine passagerer i denne spændende og anderledes måde at betragte verden fra oven.

Hot Air har naturligvis den lovpligtige driftstilladelse fra Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen til at drive kommerciel ballonflyvning i Danmark. Dette stiller selvfølgelig også udvidede krav til kompetencerne hos piloter, mandskab og kvaliteten af flyvende materiel, alt sammen med passagerernes sikkerhed og tryghed for øje.

At drive et ballonfirma alene er ikke muligt, hvorfor Hot Air har nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne piloter og crewmedlemmer under sine vinger. Alle sammen med et mål, at give dig den bedst mulige oplevelse.

 

 


large chris 5001Christoffer Mundt er en stor del af Hot Air og flyver flere typer af balloner. Han fik sit certifikat i 1991, og siden har han fløjet mere end 1000 timer, og her af mere end 500 timer i de røde DONG Energy balloner. Christoffer har fløjet i mange forhold, lige fra midtvesten i USA, til de golde sletter i Mellemøsten. Christoffer er flere gange dansk mester, og er en af Europas mange dygtige konkurrence piloter. Christoffer er ydermere teknisk chef i Hot Air og står for al vedligeholdelse af ballonerne. Til daglig er Christoffer skolelærer.

 

 

 

 


nanna20193 Nanna Madsen er Hot Airs yngste pilot, flyver primært opvisninger og arrangementer, når hun ikke kører følgebil eller arbejder administrativt hos Hot Air. Hun fik sit certifikat i 2015, og har forinden da deltaget i flere Danmarksmesterskaber, og andre stævner i udlandet. Efter erhvervelsen af sit certifikat har hun deltaget i flere mesterskaber i udlandet, og taget 2 Danmarksrekorder i cloudhopper kategorien. 

Nanna er den eneste cloudhopper ejer i Danmark, som er balloner uden kurv, men hvor man hænger i en sele og stol under selve ballonen.

 

 

 

 


Hot Airs firmaoplysninger:

Hot Air ApS
Cirkelhusene 10
DK-4100 Ringsted
Tlf. +45 51 91 62 80

CVR-nr. 37 66 19 61
Reg. nr. 3409 Konto nr. 11897142