Image

+45 51 91 62 80

Aerial Marketing

Bliv set vidt og bredt med Aerial Marketing

At have sit logo eller budskab på en varmluftballon er både specielt og unikt.
Varmluftballoner bliver, set, husket og vist på sociale medier. Balloner skaber glæde med deres ynde og flotte farver. Med andre ord, Aerial Marketing virker, uanset om man snakker bannerløsning eller reklameballon.

Bannere

Bannere

Har du et kortere event, kampagne eller bare en firmafest, så er vores 6 x 10 m. bannere nok den mest optimale løsning. Der kan sidde op til 3 på ballonen.

Kontakt os

Logo Ballon

Logoballon

Skal vi flyve med dit firmas logo og navn og skabe synlighed på den danske himmel. Det er en mulighed, og vi har flere størrelser af balloner, som giver forskellige eksponeringsmuligheder.

Kontakt os

Firmaballon

Firmaballon

Vil du gerne brandes, samtidig med at du flyver eksklusivt med dine kunder, forretningsforbindelser, partnere m.m.? Vores firmaaftaler sikrer dig eksklusivitet på flyvningerne og kan skræddersyes til dine ønsker.

Kontakt os

Egen ballon

Egen ballon?

Er du ballonpilot eller på vej og ønsker din egen ballon? Hot Air forhandler balloner fra de største og bedste producenter og vi kommer altid i mål med kundens ønsker. Kontakt os endelig for en uforpligtende introduktion til et begivenhedsrigt eventyr.

Kontakt os